Soul System Uitkomstbureau

Vacature

Gelderland

Financieel administratief medewerk(st)er

Regio: Gelderland
Opleidingsniveau: MBO

Waar kom je te werken?

Wij zijn een landelijk opererend uitzend- en bemiddelingsbureau. Wij bemiddelen professionals naar zorginstellingen, voornamelijk in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, psychiatrie en verslavingszorg. Passie, plezier en proactief, dat is ons motto.

Je komt te werken in een klein, klantgericht team van bevlogen mensen, dat er van houdt om op een goede en betekenisvolle manier om te gaan met onze mensen en onze klanten. Het team bestaat op dit moment uit een boekhouder, een planner en een manager. Vanwege groei en veranderende bedrijfsprocessen zijn we op zoek naar een administratief medewerker die mee kan in de dagelijkse hectiek van het werk.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een juiste, tijdige en volledige verwerking van administratie rondom verloning en facturatie zoals onder andere:
- het controleren en invoeren van werkbriefjes;
- het controleren van verkoopfacturen;

- aanmaken en controleren van gegevens in de administratie;
- verwerken van gegevens in de salarisadministratie;
- aanleveren van gegevens ten behoeve van betalingen.
Tevens beantwoord je telefonisch of per mail vragen van uitzendkrachten, zzp’ers en klanten.
Je draagt tot slot zorg voor dossiervorming en archivering en verricht andere voorkomende administratieve werkzaamheden.

Bovenstaande werkzaamheden doe je samen en in nauw overleg met de boekhouder. Tevens vervang je de boekhouder tijdens afwezigheid, bijvoorbeeld gedurende (school)vakanties.

Wat vragen wij:

Je hebt een relevante, afgeronde mbo-opleiding (niveau 4). Je hebt aantoonbaar kennis van en ervaring met boekhoudkundige taken. Je bent behulpzaam, flexibel en geduldig en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Vanzelfsprekend ben je gewend om met administratieve programma’s te werken, kennis van Nocore en Multivers is een pré.

Wat bieden wij jou?

Een fijne werkplek in een klein team, bij een dynamisch bedrijf dat in ontwikkeling is. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Het gaat om een parttime functie, voor 12 tot 16 uur per week.

Heb je interesse?

Mail dan je cv en je motivatiebrief naar Daniël Rijswijk, manager, via: daniel@soulsystem.nl. Heb je nog vragen die je eerst graag beantwoord ziet, neem dan gerust contact op per mail of via 06-41675859.


Heb je interesse in deze vacature?
Solliciteer door hieronder je gegevens in te vullen. Wij zorgen er voor dat je binnen 3 werkdagen een reactie van ons hebt. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoonnummer:
Motivatie:
CV uploaden: (.pdf)